ВЕТ ПРО КОМЕРС ООД  е създадена в средата на 2013 година, като основната ни цел е да предложим на нашите клиенти качествени продукти на добри цени !

 

Разположени сме в гр. Пловдив и притежаваме склад за ветеринарномедицински продукти, както и такъв за фуражни добавки и премикси.

 

Нашият екип се състои от двама ветеринарни лекари и един офис сътрудник.

 

Още от самото начало на създаването на фирмата,  работим като локален дистрибутор на територията на гр. Пловдив на ветеринарномедицински продукти с почти всички фирми на Българския пазар.

 

През 2014 година стартирахме с внос на продуктовата гама на турската фирма – Provet Veterinary Industri. След това решихме да предложим на нашите клиенти средства за идентификация за продуктивни животни (едри и дребни преживни) на фирма Kumrular.

 

Изключително високата динамика на пазара за продукти за животни компаньони ни накара да погледнем и в тази посока. В тази връзка ние представляваме на българския пазар фирмите: Stangest S.A. (Испания),  Pharmagal-Bio S.r.o., (Словакиа), Diafarm (Дания), Tierchip (Германия), Le Vet (Холандия).

 

През 2015 година подписахме договор за представителство с Белгийската фирма KELA, която произвежда основно фармацевтични продукти за здравето на животните, както и Литовската фирма RUVERA, която предлага гама от масажни гелове и хигиенни продукти за животни.

 

ВЕТ ПРО КОМЕРС ООД притежава продуктова гама със собствени марки продукти, изготвени от лицензирани европейски производители на фуражни добавки и премикси.

 

В края на 2015 година се ориентирахме към производство на собствени марки биоцидни продукти със суровини на европейски гиганти в бранша, както и регистрация на собствена гама от биоцидни препарати (инсектициди и родентициди).

 

В България наши клиенти са почти всички складове на едро за ветеринарномедицински продукти.

 

Клиентите са ни важни !

Стремим се да изградим доверие, добри и дългосрочни взаимоотношения с тях ! 

Copyright © VEPCO 2017 Всички права запазени. Предоставената в този сайт информация за всеки продукт е предназначена само за България. Продуктите презентирани тук имат съкратено представяне. Пълното етикетиране се вижда върху самия продукт.