RATOSTOP – лепило 135 gr


Лепило за плъхове и мишки.

 

Ratostop - лепило за плъхове и мишки е уникално, тъй като освен, че остава лепкаво за дълго време, не изсъхва и не се влияе от времето (от вода и влага).

Ratostop - лепило за плъхове и мишки е безопасен само при условие, че се използва по подходящ начин и следвайки инструкциите. Ако се нацапате с него, може да използвате растително масло или подходящ разтворител ( в случай, че това стане от животно се използва само растително масло).

Не поставяйте капана, на места достъпни за птици и други животни.

Срок на годност:  5 години след датата на производство.

 

Инструкции, начин на употребa:

  1. Изтискайте тубата и разнесете лепилото в зигзагообразна форма върху дървена или картонена поставка. Изчакайте около 30 мин. докато лепилото се разнесе(разпространи) по цялата повърхност.
  2. За да се увеличи привлекателността на капана, поставете по средата някаква примамка ( сирене, бисквитка и т.н). Поствете капана близо до стена, скрит зад предмети, например мебелите.
  3. Изхвърлете капана, съгласно местните разпоредби.

 

Опаковка:

135 gr (туба)


Preloader

Copyright © VEPCO 2017 Всички права запазени. Предоставената в този сайт информация за всеки продукт е предназначена само за България. Продуктите презентирани тук имат съкратено представяне. Пълното етикетиране се вижда върху самия продукт.