ВЕТ ПРО КОМЕРС ООД  е създадена в средата на 2013 година, като основната ни цел е да предложим на нашите клиенти качествени продукти на добри цени !

 

Разположени сме в гр. Пловдив и притежаваме склад за ветеринарномедицински продукти, както и такъв за фуражни добавки и премикси.

 

Нашият екип се състои от трима ветеринарни лекари и един офис сътрудник.

 

Още от самото начало на създаването на фирмата,  работим като локален дистрибутор на територията на гр. Пловдив на ветеринарномедицински продукти с почти всички фирми на Българския пазар.

 

ВЕТ ПРО КОМЕРС ООД притежава продуктова гама със собствени марки продукти, изготвени от лицензирани европейски производители на фуражни добавки и премикси.

 

В края на 2015 година се ориентирахме към производство на собствени марки биоцидни продукти със суровини на европейски гиганти в бранша, както и регистрация на собствена гама от биоцидни препарати (инсектициди и родентициди).

 

В България наши клиенти са почти всички складове на едро за ветеринарномедицински продукти.

 

Клиентите са ни важни !

Стремим се да изградим доверие, добри и дългосрочни взаимоотношения с тях ! 

Copyright © VEPCO 2017 Всички права запазени. Предоставената в този сайт информация за всеки продукт е предназначена само за България. Продуктите презентирани тук имат съкратено представяне. Пълното етикетиране се вижда върху самия продукт.