УШНИ МАРКИ ЗА ЕДРИ ПРЕЖИВНИ (ГОВЕДА И БИВОЛИ) – 1,76 лв с ДДС


За първоначална идентификация на едри преживни животни.
Комплектът се състои от два броя мъжки и два броя женски ушни марки за ЕПЖ, надписани двустранно, за всяко ухо.

 

Комплект ушни марки за едри преживни с много високо качество на материалите! Високо качество полиуретан (TPU).

Широкото и трапецовидно рамо, свързващо тялото на ушната марка с закопчаващия механизам е удебелено с цел предотвратяване на скъсване на марката,  когато тя вече е сложена на ухото на животното. Трапецовидното и широко рамо също предпазва от скъсване на марката в частта и до закопчаващия механизъм.

Ушните марки са сертифицирани по ISО 9001- 2000, регистрирани в Българска агенция по безопасност на храните.

Върховете на ушните марки са с метален или поликарбонатен връх с много добра здравина!

 

Ушните марки можете да поръчате, като изтеглите електронна форма за заявка от ТУК , която да попълните и изпратите на email: ushni.marki@vetpro.bg , след което ще получите потвърждение, че сме приели вашата заявка.  Или може да ни се обадите на телефоните от контактите.

 

 


Preloader

Ушните марки можете да поръчате, като изтеглите електронна форма за заявка, която да попълните и изпратите на email: ushni.marki@vetpro.bg , след което ще получите потвърждение, че сме приели вашата заявка. Или може да ни се обадите на телефоните от контактите.

Изтегли заявката

Copyright © VEPCO 2017 Всички права запазени. Предоставената в този сайт информация за всеки продукт е предназначена само за България. Продуктите презентирани тук имат съкратено представяне. Пълното етикетиране се вижда върху самия продукт.