ЕЛЕКТР. УШНИ МАРКИ ЗА ДРЕБНИ ПРЕЖИВНИ (ОВЦЕ И КОЗИ) - 2,68 лв С ДДС. НАД 300 бр. ЦЕНА 2.49 лв С ДДС.


Комплектът се състои от една мъжка и една женска (електронна – чип марка) + една мъжка и една женска - високо качество полиуретан (TPU) за ДПЖ, надписани двустранно, за всяко ухо.

 

Комплект електронни ушни марки за дребни преживни с много високо качество на материалите! Високо качество полиуретан (TPU)!

Ушните марки са комплектовани в блистер по 5 комплекта, разположени по такъв начин, че да не изпадат от блистера. Отделно всеки блистер разположен в найлонов плик затворен с „зип“ закопчалка, за да се избегне изпадане на части от комплектите. За по-удобна работа с марките, блистера е направен така, че всеки един комплект може да бъде скъсан от блистера, за да се работи удобно с единични комплекти.

Сертифицирани по ICAR и ISО 9001- 2000, регистрирани в Българска агенция по безопасност на храните. Върховете на ушните марки са с метален или поликарбонатен връх с много добра здравина!

 

Ушните марки можете да поръчате, като изтеглите електронна форма за заявка от ТУК , която да попълните и изпратите на email: ushni.marki@vetpro.bg , след което ще получите потвърждение, че сме приели вашата заявка.  Или може да ни се обадите на телефоните от контактите.

 

 


Preloader

Ушните марки можете да поръчате, като изтеглите електронна форма за заявка, която да попълните и изпратите на email: ushni.marki@vetpro.bg , след което ще получите потвърждение, че сме приели вашата заявка. Или може да ни се обадите на телефоните от контактите.

Изтегли заявката

Copyright © VEPCO 2017 Всички права запазени. Предоставената в този сайт информация за всеки продукт е предназначена само за България. Продуктите презентирани тук имат съкратено представяне. Пълното етикетиране се вижда върху самия продукт.