Кои сме ние?

ВЕТ ПРО КОМЕРС ООД (VEPCO) стартира своята дейност през 2013 година. Заедно с колегите от ZOOMARKET създадохме бързо развиваща се компания в сферата на ветеринарната медицина.
Изградили сме широка мрежа от клиенти на територията на България. Екипът на VEPCO е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.
Осигурили сме добра маркетингова стратегия в подкрепа на стоките, които предлагаме, с цел налагане и утвърждаване в България.
Учавстваме на повечето ветеринарни изложения в България с цел спонсорство, реклама и разрастване на клиентската мрежа на компанията.
VEPCO е компания, която се фокусира върху регистрация, внос и продажба на ветеринарни лекарства, допълващи храни, родентициди, инсектициди и идентификационни средства за животни на територията на България.
В допълнение към широкия и постоянно нарастващ асортимент, предлагаме редица допълнителни услуги, с които с удоволствие ще подкрепим клиентите си. Ние сме насочени към ветеринарни лекари, клиники, амбулатории, аптеки и складове.

Видео визитка

Scroll to Top