Възползвайте се от нашите услуги

Оперативно съгласие

      Изтегли

Съгласие за евтаназия

      Изтегли

Образец Амбулаторен дневник

      Изтегли

Образец Дневник ВМП

      Изтегли

Образец рецепта

      Изтегли

Брошури за собствениците

За да подкрепите вашата ветеринарна практика, можете да се свържете с нас за писмени информационни материали. В нашия асортимент имаме брошури, които са написани, за да информират собствениците на животни за конкретна ветеринарномедицинска цел или за общо състояние. Можете да поръчате брошурите от нас безплатно.

В процес на разработка

Пликове за блистери

Ако искате да дадете блистери на клиентите си, е хубаво, ако това може да се направи по професионален начин. VEPCO ще улесни това за Вас и затова Ви предлага възможността да поръчате стандартни блистерни пликове в оформление VEPCO.

В процес на разработка

Свържете се с нас тук

Пликове за блистери - ваш дизайн

VEPCO Ви дава възможност да изберете да имате собствена корпоративна идентичност на пликовете за блистери. В този случай ние Ви молим да се свържете с нас по телефон/email, за да можем да обсъдим Вашите желания. Ние доставяме индивидуални решения и ще се радваме да Ви предоставим помощ и съвети, когато става въпрос за графичния дизайн на Вашия собствен плик.

Облекло за паспорт

VEPCO Ви дава възможност за оформление на Ваш собствен дизайн на облекло за паспорт. Ето защо можете се свържете с нас за поръчка на облекло за паспорти по поръчка. С това можете да предложите на клиентите си приятно и практично решение, за да запазят документите на своите домашни любимци. Ние можем да изработим подвързиите с вашето лого в пълноцветен формат с вашите фирмени детайли. Размерите на подвързиите са определени по такъв начин, че европейският паспорт да се поберат в нея.

Приложение за определяне на дози

В процес на разработка

Ръководство за дозиране при екзотични животни

В процес на разработка

Очаквайте още ...

В процес на разработка

Очаквайте още ...

В процес на разработка

Scroll to Top